keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Tohinatiistain kokkisota

Kotona 14.50.
Kaikki mahdollinen jääkaapista työtasolle.

Pari tomaattia, sipulia, porkkanaa ja perunaa kuoritaan, paloitellaan. Kattilaan odottamaan.

Kesäkurpitsa, sipuli, pikkuporkkanoita, paprikasuikaleita, halloumijuustoa. Sopivankokoisiksi paloiksi, yrttimaustetta ja öljyä. Uuniin, parisataa astetta.

Pari perunaa kuoritaan ja paloitellaan.

Kuullotetaan kattilassa olevat ainekset, lisätään reilu puoli litraa vettä ja vajaa puolikas liemikuutiosta. Tomaattikeitto tulossa.

Perunat kiehumaan.

Sipuli silpuksi. Herkkusienet siistitään ja paloitellaan. Pannulle. Kypsennellään. Sekaan creme bonjouria.

Pekonisilppua ja sipulisilppua pannulle, pastavesi kiehumaan. Pasta carbonara-kopio tulossa.

Keittohommelit soseeksi, sekaan pieni purkillinen tuorejuustoa.

Vihersalaatti.

Ensimmäinen tulija-lähtijä aloittaa ruokailunsa vähän puoli neljän jälkeen.

Ei kommentteja: